Skip to main content

Webbinarium: Prisbarometern - Sänk konsultkostnaderna och kostnadsoptimera konsultinköpen 31/5 Kl. 09.00-09.30

Ta rätt beslut i er konsultaffär med tillgång till priser i realtid från över 17.000 konsultavtal!

Varmt välkommen till ett webbinarium för dig som vill optimera konsultinköpen och ta bättre inköpsbeslut!

Vi kommer att gå igenom konsultbranschens ledande analysverktyg  Prisbarometern – där du och dina medarbetare snabbt och enkelt har tillgång till aktuella marknadspriser och branschtrender direkt i realtid.

Under webbinariet kommer vi att visa hur man med hjälp av Prisbarometern kan ta rätt inköpsbeslut vid varje enskild konsultaffär och därmed göra betydande kostnadsbesparingar för organisationen.

Jämför priset du betalar med resten av marknaden och se till att sänka dina konsultkostnader genom att ta faktabaserade beslut varje gång ni tar in en konsult.

10 kr per timme i besparingar ger dig ca. 18.000:- till på sista raden per år för EN konsult räknat på heltid.

Vi kommer att gå igenom trender som visar hur stor konkurrensen är olika tider på året samt snittpriser för både offerter och slutgiltiga avtal baserat på just den kompetensen ni behöver i organisationen.

Agenda

Genomgång kring aktuella priser och jämförelse mot övriga marknaden baserat på kompetensområde, roll och nivå. Hur man med stöd av Prisbarometern kan kostnadsoptimera konsultinköpen

Trendspaning, följ marknadstrender baserat på kompetensen just ni eftersöker.

Hur man kan använda Prisbarometern som stöd för alla medarbetare i organisationen oavsett hur och vart man köper in konsulter i dagsläget.

Välkommen att anmäla dig kostnadsfritt här!